Λίγα λόγια για εμάς...


Η εταιρεία φέρει το όνομα LAGONI SNAIL.(HELLENC ESCARGOTS FARM) και αποτελεί προσωπική εταιρεία. Μετά από μελέτες πάνω στην εκτροφή σαλιγκαριών και ως γνώμονα το εκτροφείο μας στο Σιδηρόκαστρο Σερρών στην περιοχή του Λαγονίου, μια ημιορεινή τοποθεσία από όπου πήρε και το όνομα η επιχείρηση, αποφασίσαμε ότι η εταιρεία πρέπει να επεκταθεί και στο τομέα της κοσμετολογίας.

Κίνητρο ήταν η αξιοποίηση των παραγόγων του σαλιγκαριού και συγκεκριμένα το έκκριμα από το σαλιγκάρι. Αρχικά το σύστημα εκτροφής βασίζεται στο σύστημα Γαλλικού τύπου και το είδος της καλλιέργειας είναι το Helix aspera maxima . Η επιλογή του συγκεκριμένου είδους έγινε σύμφωνα με τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Η δυναμική της παραγωγής στα 3 στρέμματα που καλλιεργούνται μπορεί να φτάσει τους 5-6 τόνους. Σκοπός μας είναι η εδραίωση της εταιρείας η οποία ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και η εξέλιξη της στο χρόνο,οδήγησε στην παραγωγή των καλλυντικών προϊόντων και την εξαγωγή αυτών στο εξωτερικό.


Το χρονικό...

Εμπνευσμένοι από το μεγάλο πάτερα της ιατρικής τον Ιπποκράτη, ξεκινάμε σε πειραματικό στάδιο την παραγωγή καλλυντικών ως πρώτη υλη το έκκριμα σαλιγκαριού σε συνδυασμό με κερί μέλισσας ως βάση.
Τα προϊόντα μας περνούν από πολλά πειραματικά στάδια με στόχο την τελειοποίηση τους.
Τα προϊόντα μας είναι πλέον πιο εξελιγμένα και έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών.
Τα προϊόντα πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς και την νομοθεσία του ΕΟΦ, εφόσον είναι κοινοποιημένα - γνωστοποιημένα στο CPNP της Ε.Ε. Επίσης, δεν έχουν γίνει δοκιμές σε ζώα, δεν φέρουν χρωστικές, μεταλλαξιογόνες ουσίες και parabens.
Προχωρούμε στην κατασκευή της παρούσας ιστοσελίδας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που επιτάσσει η εξέλιξη της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων.

Ο Σκοπός μας...

Όπως κάθε εταιρεία που ξεκινά μια επιχειρηματική δραστηριότητα που βασικό στόχο έχει το κέρδος, έτσι και το εκτροφείο σαλιγκαριών και μετέπειτα η μεταποίηση των παραγώγων του σαλιγκαριού, ξεκινά για να εκπληρώσει τους στόχους της, που έχουν να κάνουν με τη κερδοφορία και την βιωσιμότητα της εταιρείας όμως και για την:

Παραγωγή & εκτροφή σαλιγκαριών

Επεξεργασία & διάθεση τους στην αγορά

Παροχή πληροφοριών & τεχνογνωσίας

Έρευνα & ανάπτυξη για βελτίωση του εκτροφείου

Επιπλέον Στόχοι  • Σεβασμός στο περιβάλλον

  • Σημείο αναφοράς και καθιέρωση στο κλάδο

  • Βελτίωση χρόνο με το χρόνο στα μερίδια αγοράς της

  • Τυποποίηση και συσκευασία με το όνομα της εταιρείας για διεθνοποίηση της εταιρείας

  • Γιορτή σαλιγκαριού για την τοπική κοινωνία

Σχετικά με εμάς

Στο Lagoni Snail καινοτομούμε στο χώρο του Φυσικού Καλλωπισμού με προϊόντα 100% φυσικού εκκρίματος σαλιγκαριού, από το Πρότυπο Οικολογικό Σαλιγκαροτροφείο μας στις Σέρρες. Ποιοτικές κρέμες σαλιγκαριού, serum, μάσκα και γαλάκτωμα σώματος 100% ελληνικά, με πιστοποίηση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του ΕΟΦ.

Επικοινωνία

Τηλεφωνικά στα:

6971621732

6945699933

Ηλεκτρονικά στο:
info@lagonisnail.gr

Σελίδα Επικοινωνίας

Social Media